Vihtominen mielletään kesäiseksi perinteeksi, mutta todellisuudessa se on ympärivuotista nautintoa. Tämän blogin tarkoituksena on kertoa Relax Saunavihdasta ja sen käyttötarkoituksesta.

Mikä on Relax Saunavihta?

Usein yleisissä saunoissa ja esimerkiksi kerrostalojen saunoissa vihtominen roskaavilla ja allergisoivilla luonnonvihdoilla on kiellettyä. Tätä varten kehiteltiin roskaamaton Relax Saunavihta, jota voi käyttää jokaisessa saunassa. 

Relax Saunavihta on tekovihta, joka valmistetaan käsityönä kierrätettävästä materiaalista Suonenjoella. Vihdasta valmistetaan kahta eri kokoa, aikuisten vihta 50 cm ja lasten vihta 35 cm. Vihdat tehdään kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista.

Vihta on helppo puhdistaa saunomisen jälkeen. Lisää muutama tippa shampoota vihtaan, hiero ja huuhtele huolellisesti. Aseta vihta kuivumaan ilmavasti ripustettuna.

Aito koivuvihta vai Relax Saunavihta?

Aito vihta on aito vihta, mutta Relax Saunavihdalla on oma käyttötarkoituksensa. Relax Saunavihta on oikea valinta koivuallergikoille, kerrostaloasujille ja henkilöille, jotka eivät voi käyttää roskaavaa tai allergisoivaa vihtaa saunassa. Yleisissä saunoissa Relax Saunavihta herättää ihmetystä ja on hyvä keskustelunavaaja. Se ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Saunavihtaa voi käyttää epätavallisemmissakin paikoissa, kuten vuokramökeillä tai vaikkapa hotellilomalla, sillä se on täysin hajuton eikä se aiheuta allergisia reaktioita. Saunavihta kulkee matkoilla helposti mukana matkalaukussa.

Ulkomailla saunottaessa tulee varmistaa, onko vihtominen sallittua. Joissakin kulttuureissa jopa löylyn heittäminen kiukaalle on kiellettyä.

Rentouttaviin saunahetkiin

Vihtominen on rentouttavaa puuhaa. Vihtominen vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa mukavasti väsyneitä lihaksia. Ja mikä parasta, nyt se onnistuu ympäri vuoden.

Jos haluat vielä parantaa saunakokemustasi, voit käyttää koivun tuoksuisia löylytuoksuja Relax Saunavihdan kanssa. Näin saat koivun tuoksuiset löylyt yhdessä tekovihdan kanssa.

Haluamme tuottaa miellyttäviä ja elämyksellisiä saunakokemuksia kaikille saunan ystäville. Lue alta muutamia kommentteja tyytyväisiltä Relax Saunavihdan käyttäjiltä. 

Kokemuksia Relax Saunavihdan käyttäjiltä

"Olen erittäin tyytyväinen ja iloisesti yllättynyt. Ei roskaa ja tuntuu aidolta." -Sari.

"Todella mahtava saunavihta allergiselle. Raikkaat ja lempeät löylyt vihdan kanssa." - Saana J.

"Ostin aikoinaan Relax-saunavastan ja se on ollut kovassa käytössä. Palaute pelkkää positiivista. Loistava tuote!" -Harri K.

Tilaa oma saunavihtasi, saat yli 50€ tilauksiin toimituksen veloituksetta!

Eveliina Vauhkonen